RSC

Responsabilitat Social Corporativa i Codi Ètic

CODI ÈTIC I RESPONSABILITAT SOCIAL

En Ice One Technology creiem que el codi ètic de l'empresa ha d'estar molt per sobre de qualsevol altre interès econòmic o estratègic empresarial que pugui existir.

Assentar unes bases sòlides del que volem que siguin nostres senyals d'identitat ha estat una prioritat des del principi. Per això mateix, decidim que una de les propostes de valor més importants dins del model de negoci de IONotice fos el respecte total als Usuaris.

Tenim el ferm compromís que una de les propostes de valor més importants de l'empresa, sigui precisament el seu codi ètic i la seva responsabilitat social, diferenciant-nos de les tendències de mercat que indiquen un avanç en sentit oposat a aquest.


TRUSTED NETWORK (XARXA DE CONFIANÇA)

IONotice neix de la necessitat de posar fi a la distribució d'informació de forma indiscriminada i de crear un nou model de comunicació on sigui l'Usuari qui pugui prendre les decisions de què rebre, quan i on, de manera que la seva privadesa estigui sempre protegida i no estigui subjecta a males praxis.

Amb aquest convenciment i fermesa neix IONotice, una aplicació que respecta a l'Usuari, però que també vol convertir-se en un segell de qualitat. Aquest segell està basat en la relació de confiança entre l'Usuari i la Font, aconseguint una Trusted *Network (Xarxa de confiança)

La Font es compromet a enviar el que l'Usuari li demana i l'Usuari rep solament el que vol sense haver de proporcionar cap dada de caràcter personal i sense estar exposat a publicitat invasiva. Aquesta és la nostra filosofia.


SEGELL DE QUALITAT IONOTICE

IONotice no és solament una app, també és un segell de qualitat. És el segell del respecte. És el segell del respecte que tenen les entitats que ho utilitzen amb els seus Usuaris. Formar part de IONotice significa respectar la privadesa i desitjos dels seus Usuaris. Aquest segell de qualitat aporta valor i augmenta el grau de responsabilitat social de les entitats que ho posseeixen.


CODI ÈTIC

El nostre codi ètic recull el compromís de l'empresa amb els principis de l'ètica empresarial i la transparència en tots els àmbits d'actuació, establint un conjunt de principis i pautes de conducta dirigits a garantir el comportament ètic i responsable de tots els professionals d'Ice One Technology en el desenvolupament de la seva activitat.

En la relació amb els treballadors destaca la conciliació laboral i familiar com un aspecte important que l'empresa vol fomentar implementant el teletreball com ho reflecteix l'actual plantilla de treball descentralitzada però organitzada.

En la relació amb les Fonts, destaca el fet que *IONotice mai crearà una Font sense la prèvia autorització i consentiment del titular de la Font, alhora que implementarà mecanismes per evitar la suplantació d'identitat. La relació de l'empresa amb les Fonts, proveïdors i Usuaris sempre serà cordial, respectuosa i buscant l'enteniment entre les parts.

En la relació amb els Usuaris, destaca el fet que la privadesa d'aquests està garantida, ja que no es recullen dades de caràcter personal. Dites Usuàries estan totalment protegits, de manera que no poden rebre cap tipus d'informació que no demanin, ni publicitat invasiva.

El codi ètic de l'empresa comprèn a part del respecte a la legalitat, drets humans i als valors ètics, entre uns altres, un compromís total amb la Responsabilitat Social.


RESPONSABILITAT SOCIAL

La responsabilitat social no és alguna cosa exclusiu de les empreses, sinó de tots els ciutadans, no obstant això creiem que com a empresa podem dur a terme iniciatives socials de major importància involucrant més mitjans tant tècnics, humans com a econòmics.

Ice One Technology contempla destinar una part de l'els seus beneficis a donar suport a diferents projectes socials relacionats amb l'educació, la sanitat, la integració i l'ecologia. Plantegem inicialment destinar un 2% dels beneficis nets de l'empresa amb caràcter anual a aquests projectes, que seran triats així mateix de forma ètica, responsable i transparent.

Si vols que Ice One Technology col·labori amb el teu projecte social, no dubtis a explicar-nos-ho contactant amb nosaltres en el correu info@iceonetechnolgogy.com, estarem encantats de conèixer-ho i col·laborar amb ell.

IONotice publicarà els projectes en els quals hagi col·laborat.

Des dels inicis hem estat conscients de les dificultats econòmiques que travessem tots els ciutadans, comerços, negocis, administracions,… i per aquest motiu ens hem volgut marcar com a objectius participar i ajudar a tots els col·lectius que entenem que necessitin una forma de comunicar-se i de fer arribar el seu missatge.

IONotice, fruit de la relació dels seus socis fundadors amb entitats socials, vol recolzar el moviment social i associatiu en totes les seves afeccions, així com al sector educatiu i al cultural, oferint IONotice de forma totalment gratuïta en la seva versió més completa (Iceberg).


REDUCCIÓ DE LA PETJADA ECOLÒGICA

IONotice té també impacte en la disminució de la petjada ecològica, augmentant el respecte mediambiental.

L'ús de IONotice contribueix a disminuir la utilització de paper. Així mateix, l'equip tècnic està compromès en el desenvolupament de l'aplicació de manera que els seus recursos per al seu funcionament siguin els menors possibles i estudia contínuament la forma de fer més eficaç el seu funcionament. El teletreball fa disminuir també l'emissió de CO2 en desplaçaments.